WORKSHOPS/RADIONICE

Moderan i Vintage (Old school) Belly Dance

Nedjelja 27.10. od 13:00h- 16:15h (3h)

Želite trenirati u Salimpour formatu ali niste u mogućnosti pohađati Sarine tjedne satove? Ili ste već upoznati sa Salimpour formatom ali želite trenirati intenzivnije? Onda su ovi intenzivni mjesečni seminari savršeni za vas.

Seminar se temelji na Suhaila Salimpour formatu uključujući specifičan način zagrijavanja, tehniku, vokabular, nomenklaturu i uključuje kombinacije iz Jamila Salimpour formata koji čini kolekcija koraka organiziranih u obitelji koraka (step families).

Suhaila Salimpour format je znatno drugačiji od ostalih tehnika trbušnoga plesa tako da svi plesači bez obzira na plesno iskustvo počinju sa osnovama.

Vokabular Jamila Salimpour koraka je vrlo specifičan i zahtijeva vježbu kako bi plesači razvili fluidne tranzicije između koraka, izvodeći ih precizno, a sve dok sviraju činelice!

Seminar se sastoji od 2 sata Suhaila Salimpour tehnike i jednog sata koraka iz Jamila Salimpour formata uz sviranje činelica. Imati ćemo kratku pauzu od 15 min i istezanje na kraju seminara.

Ovo je multi-level seminar što znači da početni i napredniji plesači treniraju zajedno i dobivaju specifične vježbe prilagođene njihovom levelu.

Cijena seminara: 300 kn
Članovi Sara Dance Studija: 200 kn

Prijave obavezne!

Vidimo se na plesnom podiju Sara Dance Studija! 🙂