WORKSHOPS/RADIONICE

Sara iza sebe ima godine treninga i podučavanja. Ukoliko ste zainteresirani možete bookirati Saru da podučava seminar. Ispod su teme radionica.

Uvod u Suhaila Salimpour Format

Suhaila Salimpour Format je cijenjen među plesačima diljem svijeta. Naučite osnove Suhailinog revolucionarnog formata i otkrijte kako možete postati bolji plesač. (2-4h)

Suhaila Format: Layering

Ako tražite izazov za vaše tijelo i um, onda je ovaj seminar za vas! Naučite osnove layering-a izolacija trbušnoga plesa. ( 1.5 – 2h)

Uvod u Jamila Salimpour Format

Basic Egyptian. Maya. Arabic. Coo Choo. Sigurno ste čuli za imena ovih pokreta, a sad naučite i njihovo podrijetlo. Ponesite činelice! ( 2-4h)

Jamila Salimpour Vokabular: Mini-kombinacije

Pomiješajmo korake iz Jamila Salimpour vokabulara, i obogatite svoj plesni vokabular ovim zabavnim kombinacijama. ( 1.5 – 2h)

Uvod u činelice

Za one koji nisu prije svirali činelice. Početi ćemo otpočetka, a do kraja sata očekujte da ćete se kretati dok svirate! (2-3h)

Cymbal challenge

Ovaj seminar je za one koji žele izazov! Svirati ćemo kompleksne kombinacije činelicama, desna i lijeva ruka dominantna, a sve kombinirajući sa složenim pokretima bokova, torza, ruku i rada nogu. Na kraju ćemo sve što smo naučili spojiti u jednu zabavu kombinaciju. (2-4h)

Plesni pokret

Fokus ovog seminara je na objašnjavanju tehnike jazz-a i baleta kao što su pozicije nogu i okreti, što je važno za trbušni ples i vidjeti ćemo kako se ovo dvoje kombinira. (1.5-2h)

Kretanje prostorom!

Oslobodite rad nogu i postanite kreativni! Na ovom seminaru naučiti ćemo kako razmišljati dalje od pokreta trbušnoga plesa dodajući neočekivane korake kretanja kroz prostor koje možete uvrstiti u vaš sljedeći nastup. (1.5-2h)

Taqsim

Taqsim je improvizacija na melodični glazbeni instrument. Proći ćemo razne vrste taqsima kao i popratne ritmove. Fokus je na mekanim, kružnim i zmijastim pokretima. (1.5-2h)

Balansiranje sablje/sablji

Sablja je po mnogima najuzbudljiviji rekvizit u trbušnome plesu. Naučite kako balansirati sablju/sablje na različitim dijelovima tijela a sve to dok izvodite razne izolacije i pokrete. Ovaj seminar se sastoji od raznih mini kombinacija balansirajući sablju/sablje. Uvrstite ples sa sabljom u svoj plesni repertoar i oduzmite publici dah! (1.5-2h)

Kod bookiranja navedite datum i mjesto.