Tehnika trbušnog plesa- Uvod u Suhaila Salimpour Format

Ovaj dvosatni seminar je idealan za početnike i za sve one koji se žele upoznati sa Salimpour tehnikom i vokabularom. Također, plesači već upoznati sa osnovnom Salimpour tehnikom će dobiti vježbe prilagođene njihovom levelu i napredovati.
Seminar ćemo započeti zagrijavanjem nakon kojega slijede tehnički drilovi gdje ćemo raditi na izolacijama, koordinaciji i izdržljivosti. Ovi drilovi su veliki izazov za Vase tijelo i um. Na kraju ćemo napraviti plesnu kombinaciju te se istegnuti.
Ovaj seminar je tehnički izazov za sve plesače, neovisan o levelu ili stilu plesača. Pripremite se na puno znojenja! 🙂

Što je Suhaila Salimpour format?

Suhaila Salimpour format je revolucionarna tehnika koja je podignula umjetnost trbušnog plesa na novi nivo. Njezin format se može primijeniti na sve stilove plesa uključujući tribal, cabaret, egipatski, turski i fusion stilove. Zahvaljujući svojem bogatom plesnom iskustvu, Suhaila je uspjela objasniti tehniku trbušnoga plesa prema modernim principima plesa i anatomije. Rezultat je precizan i inovativan format trbušnoga plesa, temeljen na jačanju mišićnih skupina što daje nebrojene mogućnosti za izolacije i koordinacijski rad, od kojih će Vam se zavrtiti u glavi (ne doslovno ;))! Suhaila je prva plesačica koja je uvela locks, izolacije i layering u trbušni ples koji su danas sastavni dio tribal fusion stila trbušnoga plesa i mnogih stilizacija ovoga plesa danas. Suhaila Salimpour format jedan je od najcijenjenijih u svijetu trbušnoga plesa!

KADA?

Nedjelja 28.10.2018. od 13:00h-15:00h

GDJE?

SARA DANCE STUDIO, Franje Brentinija 5, 51000 Rijeka

ŠTO PONIJETI?

-yoga/plesne hlače
-usku majicu kratkih rukava
-pojas ili maramu BEZ dukata i perlica
-rezervnu odjeću za treniranje jer ćete se znojiti
-deodorans ukoliko ga želite ponovno nanijeti
-ručnik
-bocu vode
-zdrave grickalice (energetsku pločicu, suho voće itd. za prigristi u pauzi)

KOLIKO?

Cijena seminara: 200kn
Članovi Sara Dance Studija: 150kn

Prijave obavezne u inbox ili na 095/901 5858

“It’s not just a technique, it’s a revolution!” -Suhaila Salimpour